Onze Paarden:

Stichting Balansruiters is eigenaar van 8 verschillende soorten paarden/ponys.

Hieronder zien jullie onze paarden met info over oa ras en leeftijd.

 

 

Brando: Is een bruine ruin, (mannetje) die geboren is in 1989. Brando is een heel fijn veelzijdig paard.

Kyra is onze nieuwste aanwinst. Een geweldig paard.

Ivor: Is een fjord, ruin die geboren is in 1987, dus nu 29 jaar is, volgend jaar 30!. Ivor is het maatje van Oswan. Ivor is een veelzijdige pony die voor iedereen inzetbaar is, maar door zijn hoge leeftijd vaker wordt gespaard. Ivor is samen met Oswan ook de pony die geschikt is voor het ligzadel. Ivor gaat 1mei met pensioen.

Oswan: Is een fjord, ruin die geboren is in 1994. Hij is het maatje van Ivor. Oswan is een veelzijdige pony, maar kan ook best eigenwijs zijn. samen met Ivor is hij zeer geschikt voor het ligzadel.

Ruby: Is een KWPN merrie, die geboren is in 1995, dus nu 21 jaar is. Ruby is een groter paard die ook voor de grotere ruiters erg geschikt is.

Ruby is een erg lief paard. Wel houdt ze ervan om met zachte borstels geborsteld te worden, want is gevoelig op haar huid.

Vera: Is een middelgrote fries, merrie. Geboren in 1998. Vera wil altijd heel erg graag lopen.

Loyd: Is een Tinker ruin. Geboren in 2010.  Sinds het voorjaar 2016 bij ons op stal gekomen. Hij is een kleine tinker die nog in zijn kleuter jaren is, dus nog veel moet leren. Het is een maatje van Vera.

Fee: Is een Tinker ruin. Geboren in 2011. Fee staat nog maar vanaf september 2017 bij ons op stal. Ook Fee zit nog in zijn kleuterjaren die nog heel veel moet leren, maar wij geven zowel Fee als Loyd alle tijd hiervoor zodat wij nog heel veel jaren plezier van deze jonge Tinkers kunnen hebben.