Onze Paarden:

Stichting Balansruiters is eigenaar van 7 verschillende paarden/ponys.

Hieronder zien jullie onze paarden met info over oa ras en leeftijd.

 

 


Oswan: Is een fjord, ruin die geboren is in 1994. Oswan is een veelzijdige pony, maar kan ook best eigenwijs zijn. Hij is geschikt voor het ligzadel. Oswan loopt al bijna zijn hele leven bij de Balansruiters. 

Ruby: Is een KWPN merrie, die geboren is in 1995. Ruby is een groter paard die ook voor de grotere ruiters erg geschikt is.

Ruby is een erg lief paard. Wel houdt ze ervan om met zachte borstels geborsteld te worden, want is gevoelig op haar huid.

Vera: Is een middelgrote Fries, merrie. Geboren in 1998. Vera wil altijd heel erg graag lopen.

Loyd: Is een Tinker ruin. Geboren in 2010.  Sinds het voorjaar 2016 bij ons op stal gekomen. Het is een maatje van Vera. Loyd is echt een allemansvriend. Hij is klein maar supersterk.

Fee: Is een Tinker ruin. Geboren in 2011. Fee staat nog maar vanaf september 2017 bij ons op stal. Ze kan heel veel maar is ook een echte dame. 

Beauty is echt een beauty. Ze is een hele snelle Haflinger . Beauty staat nog niet heel lang bij ons. Ze moet nog veel leren en wij geven haar daar de tijd voor.

Sylke is een en prachtige grote Fries. Nou ja: Friezin.... Zij is ook nog niet heel lang bij ons en is nog aan het leren. Ze steelt het hart van iedereen.